Sóc llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i exerceixo com a Advocat, essent membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona (Col. Núm. 2.990) amb despatx obert a la població de Palamós.

Assisteixo majoritàriament a procediments que es dirimeixen als partits judicials de Sant Feliu de Guíxols, La Bisbal d’Empordà i Barcelona, per a la defensa dels legítims interessos dels meus clients d’arreu.

Eminentment civilista / processalista, amb àmplia experiència en matèries de Familia, Propietat Horitzontal, Drets reals, Obligacions i contractes, Arrendaments, Reclamacions de deutes, Procediment monitori i Procediments declaratius verbals i ordinaris de tot tipus.

L’atenció personal i el tracte directe, cerquen una confiança duradora per part del client en els meus serveis, basats en l’honestedat, la transparència, la qualitat, professionalitat, compromís, el respecte més absolut a la Llei i el resultat que ofereix l’assessorament prestat amb aquestes condicions.

D’inici, procuro evitar el litigi tot intentant arribar a una entesa amb la part contrària, sempre que això no perjudiqui l’interès del client i enforteixi la defensa d’aquest en cas d’un eventual plet. Això si, davant d’una situació clarament adversa, actuo amb contundència en litigis inherents a qualsevol controvèrsia davant dels Tribunals de Justícia o els Tribunals arbitrals corresponents.

Cal recordar que la funció principal de l’advocat és preventiva, per evitar judicis futurs, doncs amb assessorament previ o amb anterioritat a la signatura de qualsevol contracte o la realització d’un pagament, es poden indicar els pros i contres de l’operativa, i orientar al client de les conseqüències i efectes possibles del cas. Quan arriba el cas, defenso els interessos del client aferrissadament davant dels tribunals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.