Sóc llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i exerceixo com a Advocat, essent membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona (Col. Núm. 2.990) amb despatx obert a la població de Palamós.

Assisteixo majoritàriament a procediments que es dirimeixen als partits judicials de Sant Feliu de Guíxols, La Bisbal d’Empordà i Barcelona, per a la defensa dels legítims interessos dels meus clients d’arreu.

Eminentment civilista / processalista, amb àmplia experiència en matèries de Familia, Propietat Horitzontal, Drets reals, Obligacions i contractes, Arrendaments, Reclamacions de deutes, Procediment monitori i Procediments declaratius verbals i ordinaris de tot tipus.

L’atenció personal i el tracte directe, cerquen una confiança duradora per part del client en els meus serveis, basats en l’honestedat, la transparència, la qualitat, professionalitat, compromís, el respecte més absolut a la Llei i el resultat que ofereix l’assessorament prestat amb aquestes condicions.

D’inici, procuro evitar el litigi tot intentant arribar a una entesa amb la part contrària, sempre que això no perjudiqui l’interès del client i enforteixi la defensa d’aquest en cas d’un eventual plet. Això si, davant d’una situació clarament adversa, actuo amb contundència en litigis inherents a qualsevol controvèrsia davant dels Tribunals de Justícia o els Tribunals arbitrals corresponents.

Cal recordar que la funció principal de l’advocat és preventiva, per evitar judicis futurs, doncs amb assessorament previ o amb anterioritat a la signatura de qualsevol contracte o la realització d’un pagament, es poden indicar els pros i contres de l’operativa, i orientar al client de les conseqüències i efectes possibles del cas. Quan arriba el cas, defenso els interessos del client aferrissadament davant dels tribunals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *